Dacia Duster s-a lansat la Geneva

S-a lansat in sfarsit Jeep-ul poporului, nu este foarte ieftină, dar nici scumpă. Ăsta a fost motivul pentru care la Salonul Auto de la Geneva SUV-ul Dacia a atras privirile.
Dar nu asta e motivul pentru care scriu despre Duster ca oricum la o cautare pe goagăl găsiţi mai multe detalii despre echipare poate şi preţ, dar vreau sa ma refer la cateva faze amuzante, si declaratii de la această lansare.
Jeep-ul românesc era "încălecat" de jurnaliştii de specialitate, după ce fusese lustruit toată ziua ca să dea bine în poze. Fostul premier Tăriceanu nu a lipsit de la lansare: "Mi-aş cumpăra fără nici o ezitare, dar să-mi facă un discount." Şi Tăriceanu astă numai la discouturi şi ce bani îi ies si lui la asa ceva. Ar trebuie să fi spus si pentru poporul român îl oferiţi la un preţ mai scazut?
Traian Basescu cica deja şi-a dat comanda de una si în aprilie o să aibă un Duster roşu.
Odată cu lansarea au apărut şi primele bancuri: "Doi nemţi discutând despre Duster: «Românii ar face orice numai ca să nu-şi repare şoselele".
"Este fantastică! Am să cumpăr o grămadă, nu doar una", exclamă un indian în timp ce mângâie geamurile şi caroseria unui Duster alb expus în standul Dacia la Salonul Auto de la Geneva. Îmbrăcat la costum, cu un turban grena asortat la cravată, omul spune că vinde maşini în India şi abia aşteaptă să dea comanda de Duster. "O să se bată pe el…Da, o să fie nebunie. Se vede succesul pe maşina asta. Abia aştept", zice el, frecându-şi mâinile. A stat să se termine cu înghesuiala din timpul lansării ca să se uite mai bine la Duster. "Vreau să ştiu tot despre maşina asta…Nu cred să aibă vreun defect, dar trebuie să mă uit eu mai bine. Trebuie să ştiu exact ce vând", spune indianul în timp ce-l trimite pe-un angajat să-i aducă pe cineva de la Dacia care să-i poată prezenta maşina.
Vreo doi s-au întins pe jos, au fotografiat pe dedesubt, poate-poate îi găsesc vreo hibă. "Chinezii ăştia se uită la tot. Nu ştii dacă vor să copieze sau să critice", remarca o voce din delegaţia României.
Pe langa toate aceste întâmplări îi doresc vânzări din plin firmei de la Mioveni si poate reuşeşte să mai scoată din criză şi alte companii româneşti.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra