Gasiti fişierele duplicate

Fişiere duplicat este unul dintre motivele pentru spaţiu redus de pe computerul tău, aceste fişiere duplicate ar putea fi fişiere de muzică, imagini şi alte fişiere multimedia, documente şi alte tipuri de fişiere.
Astăzi va propun un software gratuit care vă permite să eliminaţi fişierele duplicate într-un mod uşor şi rapid ce este foarte eficace, deoarece, indiferent dacă nu au acelaşi nume de fişier se efectuează o comparaţie binară a fişierelor.
Fast Duplicate File Finder este un software gratuit care vă ajută să găsiţi toate fişierele duplicat dintr-un folder sau subfolder. Aceasta va compara conţinutul fişierelor dvs., astfel încât acesta va găsi duplicate, chiar dacă aceste fişiere au denumiri diferite. Acesta va analiza conţinutul fişierelor, pentru a găsi fişiere similare şi nu doar atribute de fişier cum ar fi numele şi mărimea ca obisnuitele programe de cautare a fişierelor duplicat.
Foloseşte un algoritm de comparaţie rapidă binară şi suportă o mulţime de imagini, video, muzică şi formate de fişier text. Aveţi posibilitatea să examinaţi, de asemenea, fişierele în modul binar. Algoritmul automat are şi setări avansate de a exclude din fişierele marcate automat cu extensiile specificate de utilizator, dimensiunile fişier, dată fişier şi nume de fişiere.

De ssemenea, puteţi seta care foldere să excludă de la marcarea automată. Acolo este o opţiune de a proteja fişierele şi folderele de sistem, care se recomandă să fie activată.

Dar mai multe puteţi experimenta pe propriul calculator, copiind programul de aici.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra