reclame

miercuri, 3 martie 2010

Invisible SHIELD - protectie aeriana

Daca incerci sa cauti o protectie a un gadget, telefon mobil, laptop vei cauta probabil o husa ceva care sa-l protejeze de zgârâeturi. Eu am găsit ceva foarte estetic si chiar insesizabil, o folie transparentă invisibleSHIELD.

Ce este invisibleSHIELD? Este o folie de protectie transparenta (cum ii spune si numele) pentru iPhone 2/3G sau iPod Touch dar si pentru alte gadget-uri/device-uri. Materialul folosit a fost conceput initial pentru protectia elicelor elicopterelor militare si chiar in ciuda acestui fapt, este cea mai subtire folie de protectie existenta pe piata.

Pachetul contine tot ce ai nevoie pentru instalare (inclusiv spray pentru aderenta si instructiuni) si poate fi inlaturat oricand fara sa lase urme. Nu este necesar sa apelezi la un service sau la “persoane avizate” pentru instalarea foliei, o poti face singur, acasa, fara riscuri.
NU recomand achizitia produsului de la intermediari/bisnitari sau “magazine” din Romania, pretul este cu adaos si nu exista siguranta ca este un produs autentic, cumparati doar de pe site-ul oficial fara riscuri + ca beneficiati de garantie pe viata si livrare gratuita!

Zagg produce folii si pentru laptopuri, camere foto, ipod-uri si cam orice alt device scump.
Iata si cateva teste pe care a fost alicata o astfel de folie: 1, 2, 3

2 comments:

Anonim spunea...

Buna ziua, Ajutati-ne sa salvam viata lui Sorin Gologan, un copil de numai 14 ani, maturizat inainte de vreme. Acest copil sufera de NEUROBLASTOM TORACIC, o forma rara de cancer, foarte grava, care evolueaza foarte rapid si ii ataca pe zi ce trece corpul si mintea. http://www.soringologan.info "Orice efort conteaza, oricat de mic". Sorin va multumeste!!!

Mickwin spunea...

Sigurul lucru care il pot face pentru Sorin e o postare pe blog, si sper ca prin intermediul altor cititori să reusească să-şi rezolve problema.