Jumatate de miliard de Euro pe un portal web!

După ce am cititi ştirea următoare de pe hotnews.ro, am înteles şi eu ce înseamnă să lucrezi cu statul adica cu instituţiile de stat române.
După ce veţi citi ştire o sa vedeţi pe ce aruncă jumatate de miliard de euro statul, pe un portal web care nu pot să-mi dau seama ce va face că oricum poporul tot în criză se va afla şi tot la fel de greu o va duce. Cu o asemena sumă ţin minte ca s-a vândut un business prosper la vremea respectivă şi care oferea mult mai mult decat poate face o pagină web, şi anume UPC România a cumpărat Astral Telecom, un lider de telecomnicaţii pe o sumă de 420 milioane de euro. Acum să facem o comparaţie între aceste două servicii cred că statul îşi bate joc de banii noştri sau îşi trag şpagi grase.
Dacă un portal web costă atât cât ne mai costă apoi întreţinerea lui. Dacă e să ma gândesc că autovit.ro un site care nu are nimic revoluţionar şi a fost vândut cu 5 milioane Euro întreţinerea şi actualizare costa sub 100.000 Euro/an. Dacă aş face un calcul după acesta are rezulta o suma de 10 milioane euro/an pentru eRomania dar sigur suma va fi mult mai mare pentru ca statul are bani şi trebuie să mănânce mulţi din caşcaval.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra