Paroleaza fisiere si foldere

Având în vedere că ceva timp în urmă o pritenă dorea o soluţie de aşi face inaccesibile anumite documente altor persoane, prin ascundere sau parolarea lor, m-am gândit ca ar fi util şi altora un progrămel care parolează fişierele dorite şi accesarea lor necesită cunoaşterea parolei.
Aşa că dacă aveţi un calculator la muncă sau acasă si doriţi ca informaţiile personale sau confidenţiale să nu le acceseze şi alţii, folositi Protect Me, un utilitar gratuit.

Protejaţi-Me! 2010 creează niste arhive executabile (. Exe) un container la care puteţi adăuga orice fişiere şi directoare pe care doriţi să le protejaţi!
Acest lucru înseamnă că puteţi să vă păstraţi aceste fişiere pe un flash Pen şi să le deschideţi oriunde fără a trebui să instalaţi acest instrument oriunde. Acesta este protejat de criptare AES, care este foarte greu de rupt, astfel încât fişierele şi folderele vor fi în siguranţă în interiorul acest container.

Pentru a utiliza programul, doar rulaţi instrumentul şi adaugaţi fişierele şi folderele pe care doriţi să protejeze în interiorul containerului, tastaţi o parolă (ceva să vă puteţi aminti, altfel nu veţi putea accesa container). După aceasta, faceţi click pe butonul Creare Container. Acest lucru vă va cere o cale pentru a salva fisierul, de asemenea, numele de recipient.
Acest Pack va conţine toate fişierele şi folderele în interiorul containerului. Acest fişier container va fi puţin mai mare decât dimensiunea originală a tuturor fişierelor şi puse împreună în interiorul acest container.
Pentru a accesa fişierele şi folderele protejate, doar faceţi click dublu pe recipientul .exe. Aceasta vă va întreba parola, furnizează parola corectă şi veţi avea acces la fişierele aşa cum se vede mai jos.


Aveţi posibilitatea să faceţi clic pur şi simplu pe fişierul pe care doriţi să-l accesaţi/deschideţi, şi apăsaţi butonul Run, se va deschide fişierul sau folderul din container.

Marele avantaj este ca containerele executabile astfel create pot fi mutate pe stick pe alt suport iar la accesarea lor trebuie sa furnizaţi parola fară a instala programul de protecţie. Nu recomand să-l folosiţi la foldere de dimeniuni foarte mari.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra