Prinde spionul de Gmail

Va intrebati cum puteti vedea de unde s-a accesat ultima oara casuta de gmail. Echipa Gmail a postat recent despre cum poti detecta activitatea de logare suspecta în contul dvs. Gmail.
Azi va voi spune cum puteti detecta daca cineva in afara de tine s-a logat pe contul tau de Gmail, astfel incat sa stii ca ar fi bine sa schimbi parola.
Serverul de Gmail va avertizeaza daca se observa o activitate neobisnuita a contului, printr-un mesaj de atentionare ca cel de mai jos.
Warning: “We believe your account was last accessed from…" impreuna cu regiunea geografica asociata dupa IP-ul care a accesat adresa de mail.
Dacă doriţi să vedeţi activitatea dvs. pe cont şi detaliile de conectare şi timp, urmaţi paşii de mai jos.
1. Conectare la contul dvs. Gmail in orice browser de Internet
2. Derulaţi în jos în partea de jos şi faceţi clic pe link-ul din partea de jos Detalii numit astfel cum sa subliniat în imaginea de mai jos.3. Aceasta va deschide o fereastră nouă în care puteţi vedea activitatea contului dvs. de conectare cu:
Tipul de acces - care vă spune care browser-ul de internet a fost folosit
Adresa IP - care adrese IP a facut vizitată de Gmail
Data şi Ora - data şi ora când contul a fost accesat
Informaţiile de activitate ar putea fi foarte utile pentru a verifica în cazul în care aveţi o îndoială că cineva a intrat în contul dvs. de Gmail.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra