Stii ce e Simering

Citit ca in fiecare zi articole pe internet azi am dat peste unde foarte tare de pe Academia Catavencu, pe care vreau sa-l reproduc integral, pentru ca e dementiala povestea.

Un prieten a avut probleme cu maşina. A dus-o în service. A aşteptat... După un timp, avînd treabă prin zonă (era cu copiii), a trecut pe acolo. „Bine c-aţi venit, domnu’!“, a sărit meşterul, „să vă zic că mai durează şi mai costă, că vă trebuie simering!“. Prietenul a mormăit „Bine, simering să fie!“ şi au plecat. „Ce e simeringu’, tati, ce-i ăla simering?“, l-au întrebat copiii. Omul a răspuns, logic: „Nu ştie tata! Ajungem acasă şi ne uităm în dicţionar!“. Acasă, primii care s-au uitat în dicţionar au fost copiii.
În DEX online, unde au căutat „simering“.

Au găsit şi au strigat: „Taaati, nenea a zis că trebuie să te arzi în bulan, în creţ sau în semering!“. Mama lor, soţia prietenului, să leşine! Au mers cu toţii la calculator şi au citit prima definiţie din DEX online* a cuvîntului simering: „A se arde în bulan / în creţ / în semering expr. (d. bărbaţi) a avea relaţii homosexuale“. Acum şi copiii, şi părinţii, şi eu, şi dumneavoastră ştim ce înseamnă simering: vedeţi care sînt avantajele dicţionarului DEX online?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra