Best păcăleli 1 aprilie!

Intr-un top al celor mai tari pacaleli din lume, un loc fruntas le apartine americanilor de la Burger King care au anuntat de 1 Aprilie ca lanseaza hamburgerul pentru stangaci, conceput astfel incat ingredientele sa curga numai spre dreapta. Tot printre primele locuri se situeaza si BBC-ul care a publicat un filmulet cu elvetieni care culegeau recolta de spaghete, foarte buna in acel an 1957.

De altfel, BBC-ul a realizat cele mai bune pacaleli de 1 aprilie, alta farsa fiind un filmulet in care se prezenta migratia pinguinilor zburatori din Antarctica in jungla amazoniana sau anuntul ca ceasurile mecanice au devenit electronice pentru a tine pasul cu dezvoltarea tehnologica.

Nici agentia Itar-Tass nu s-a lasat mai prejos si a anuntat lansarea grenadelor incrustate cu diamante, menite sa ofere o moarte printre pietre pretioase.

Pe celelalte locuri in top s-au clasat: anuntul facut de Irish Times cum ca Disneyland va cumpara cadavrul lui Lenin pentru a-l expune in parc, dezmembrarea turnului Eiffel, faptul ca Imparatul Constantin a creat ziua pacalelilor, anuntul ca saracii vor fi inarmati sau ca Maradona va juca la Spartak-Moscova.

In Romania cele mai frecvente pacaleli, nu tocmai inventive, se misca in zona biroului unde angajatii isi lipesc pe spate biletele cu tot felul de mesaje sau isi trag scaunele de sub fund unii altora, ziua aceasta fiind renumita in Romania pentru recordul de fracturi de coloana vertebrala

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra