Filmeaza 3D cu DXG

Pentru că tot s-au lansat şi în România televizoare şi monitoare la care putem viziona filme 3D fără ochelari speciali, iată că acum există şi o cameră care poate filma 3D la un preţ accesibil. Acum se poate, folosind DXG-321.DXG urmeaza sa lanseze o camera video de buzunar ce stie sa filmeaza 3D. Camera va avea doi senzori CMOS ce vor face poze 3D la 5 megapixeli si vor inregistra la 60 fps-uri. De asemenea, camera stie sa fotografieze si sa filmeze si in format 2D.
Imaginile pot fi urmarite pe ecranul LCD de 3.2 inch, care se poate roti.
Din cele cunoscute pana acum, pentru a filma 3D exista mai multe variante. Una dintre ele este chiar cea folosita de DXG, doua camere apropiate filmeaza aceeasi imagine.
Filmarea se va face la rezolutie standard, nu HD. Pozele si video-urile vor fi salvate pe un card de memorie SD atasat camerei. Video-urile se salveaza in format .avi.
Pana scot un model HD, constructorii vor adauga la pachet si un ecran LCD cu diagonala de 7 inch si rezolutie de 800 x 480 care stie sa redea 3D, fara ochelari speciali. Pretul speculat este intre 400 si 600 $. Se zvoneste si posibilitatea adaugarii camerelor ca si cadou la televizioarele 3D ce se vor lansa dupa jumatatea anului.

Comentarii

Camere video a spus…
Are un design foarte frumos, iar pretul e acceptabil!
Mickwin a spus…
Pretul întradevar pare unul destul de bun, dar deocamdata ramnem cu filmarea 3D la un pret accesibil, mai avem pana sa devina şi vizionare 3D la fel de accesibilă

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra