Greva cu sau fara bere?

Citind presa online am găsit o ştire senzaţională pentru secolul în care trăim.
Câteva sute de lucrători şi şoferi din Danemarca ai Carlsberg au întrerupt lucrul în ultimele două zile în semn de protest faţă de decizia grupului danez de a limita consumul de bere la pauzele de masă.
Greva din Danemarca este o reacţie la noile reguli introduse pe 1 aprilie de Carlsberg privind consumul de bere la locul de muncă , a declarat purtătorul de cuvânt al companiei Jans Bekke.
"Berea, apa şi băuturile răcoritoare erau gratis peste tot. Ieri (miercuri - n.r.), berile au fost scoase din toate frigiderele. Singurul loc unde se poate bea o bere de acum este cantină, la ora prânzului", a arătat el.
Bekke a arătat că şoferii aveau în mod tradiţional dreptul la trei beri pe zi în afara pauzei de masă , iar lucrătorii din depozit îşi asumaseră acelaşi privilegiu.
"Din această cauză, personalul din depozit a intrat ieri în grevă, iar ceilalţi angajaţi au întrerupt lucrul din solidaritate", a spus reprezentantul Carlsberg.
Sursa: mediafax.ro

Cum ar suna să intre în grevă angajaţii unei fabrici de armament, sau bani, pe motiv ca nu te lasă să tragi şi tu un foc sau sa iei acasa. Dar daca anunţul a fost facut pe 1 aprilie cred că a fost o păcăleală, oricum rămâne o ştire interesantă aceea că angajaţii de acolo beau în timpul serviciului fără a comenta cineva, ca şi cum ar fi sarcină de servici.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra