Localizare si inchidere procese Windows

Process Explorer este un utilitar minunat de Task Manager pentru Windows având caracteristică unică de localizarea a numelui oricărei ferestre active.
Interfaţa a devenit mai uşor de înţeles cu coduri de culoare a proceselor în interiorul aplicatie Process Explorer. Una dintre caracteristicile principale este că, dacă vedeţi orice software enervant/malware pe computerul dumneavoastră şi nu aveţi nici o idee despre numele procesului, process explorer va afla numele din procesele deschise şi vă oferă opţiunea de să-l kilăriţi.
Este foarte util în cazul în care apar pop-up-uri de la unele programe şi nu ştiţi numele sau denumirea executabilului acestui proces, şi prin urmare, nu veti putea ucide acest proces.
Pentru a localiza un proces, doar faceţi clic pe pictograma "cerc negru" din bara de instrumente, din dreapta sus a aplicaţiei, nu da drumul butonul mouse-ului şi trageţi pictograma cu pricina la aplicaţia sau o fereastră pe care doriţi să o kilăriţi.
Apoi faceţi clic dreapta, pe procesul selectat şi puteţi vedea calea acestui proces, în cazul în care aceasta este de fapt situat pe disc.
Codurile de culoare a proceselor este, de asemenea simplu, procesele noi arată sunt de culoare verde şi cele care s-au închis afişate în roşu.
Mai jos este un video cu modul în care puteţi găsi un proces şi ucide folosind interfaţa de utilizator a Process Explorer-ului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra