Mini-depozitele

Poate credeti ca am gresit titlul, dar nu e chiar asa poate doar ar trebui sai dau alt nume, dar vreau sa va vorbesc despre un loc mare unde se depoziteaza ce vrea omu.
Adica daca pentru o perioada x pleci si muncesti in afara iar aici ai un apartament inchiriat cu multe lucruri personale si nu ai unde le depozita si nici nu vrei sa le arunci, poti apela la aceasta solutie de depozitare intr-un loc singur pe marimea nevoilor tale, precum si cu acces la bunurile tale oricand. E un fel de adunatura de garaje unde lumea sa-si depoziteze ce nu mai foloseste si nici nu vrea sa le arunce.
Iata ca de curand avem asa ceva si in Romania, Euro Mini Storage - soluţii avantajoase, flexibile şi sigure de depozitare pentru utilizarea casnică şi comercială.
Sincer sa fiu, nu am stiut niciodata ce business mare e “self-storage”-ul. Dar am aflat: 1,4 miliarde de euro in Europa, iar in Statele Unite depaseste cu mult industria de entertainment (estimata la 9 miliarde de dolari anual, din ce tin minte din prezentare). Mi se pare enorm de mult si nu inteleg ce pune lumea la pastrare acolo.
O parte din cerere provinde la firmele care vor sa isi depoziteze documente, mobilier sau alte obiecte pe care trebuie sa le mute temporar.
Conceptul de self-storage se refera la stocarea de bunuri personale pe suprafete foarte mici, de la 5 mp pana la 35 mp - 40 mp.
Segmentul de piata este dezvoltat foarte mult in America, conceptul fiind mai putin implementat in Europa.
Spatiile sunt supravegheate video, avand un sistem de securitate foarte bine pus la punct, fiecare unitate are un card de acces si functioneaza pe principul unor .
Preturile variaza intre cateva zeci de euro si pana la cateva sute de euro pe luna, perioada de inchiriere fiind de minim o luna.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra