Probleme de imprimare

În timpul imprimării unor serii de imagini, imprimanta dumneavoastră poate blocat şi nu se imprimă în continuare, în acest caz, atunci când încercaţi să anulaţi continuare printări sau jobul curent de imprimare şi nu răspunde la acţiunile tale.
O cerere de imprimare trimisă la imprimanta poate deveni blocată în coada de aşteptare pentru imprimare şi nu poate fi ştersă. Ulterioarele joburi de imprimare sau fax-uri trimise spre imprimare, nu se vor imprima până cand primul job nu este eliminat din coadă de printare. De asemenea, cunoscut sub numele de restaurare sperviciu de imprimare (Spooler).
În acest caz, atunci când imprimanta se blochează in timpul printării, si aceasta nu ar funcţiona corect, chiar dacă ai opri imprimanta de la buton sau scaosă din priză. Cu toate acestea este simplu şi uşor să folosiţi un utilitar gratuit care vă permite să stergeţi cozile de imprimare şi imprimaţi din nou fără ca măcar să o atingeţi.
Stalled Printer Repair este un utilitar gratuit şi portabil, facut pentru a sterge coada de imprimare daca vreun job s-a blocat.
Pentru cunoscători să spunem si ce face mai exact acest mic utilitar. Pentru a porni din nou imprimare acesta opreste serviciul de imprimare (printer spooler - net stop spooler) apoi să-l repornească si sa stearga fisierele create in directorul imprimarii (C:\Windows\System32\Spool\Printers\)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra