Secretele machiajului

Pentru că ţin ca o femeie sa fie frumoasă si să arate cât mai bine, vreau să le dedic un articol special pentru a arata bine.
Fie ca va machiati zi de zi, foarte mult, fie ca apelati la acest truc mai rar, iata citeva secrete ale machiajului care va vor face sa aratati mult mai bine:
l Aplicati intotdeauna un balsam de tratament inainte de ruj: acesta face buzele sa arate mai fine, mai moi. Pentru a da buzelor mai mult volum, aplicati peste ruj, in centrul buzei superioare, lip-gloss incolor sau putin sidefat.
2 Folositi mai bine un burete de pudra in locul pensulei, pentru ca astfel pudra adera mai bine la piele, dindu-va un aspect mai natural.
3 Ca sa nu se adune concealerul (fardul corector) in ridurile fine de sub ochi, aplicati mai intii o crema speciala pentru zona ochilor.
4 Pentru a face genele sa para mai groase, aplicati mai intii pudra pe ele, apoi rimel (mascara). Rimelul incolor este ideal pentru un aspect natural si, in plus, imblinzeste genele prea curbate.
5 Pentru ca sprincenele sa nu se ciufuleasca, dati-le cu spuma sau rimel incolor.
6 Pentru a evita un aspect imbatrinit, nu abuzati de rimel si nu-l aplicati pe genele de jos; de asemenea, folositi pensule pentru a aplica machiajul si estompati liniile prea exacte cu un buretel de bumbac; cind va alegeti fondul de ten, alegeti unul translucid, care reflecta lumina si estompeaza astfel ridurile.

Ce să faceţi:
l Cind va demachiati, masati crema sau lotiunea de demachiat pe fata pentru un minut-doua.
2 In fiecare zi, lasati pielea sa respire, intre demachiere si aplicarea cremei.
3 Cind va demachiati si va faceti peeling, aplicati produsele respective si pe git. Multe femei au mare grija de aspectul fetei, dar neglijeaza gitul si aceasta se vede mai tirziu.

Ce să nu faceţi:
l Sa nu va spalati fata cu apa foarte fierbinte sau rece ca gheata. Aceasta poate duce la spargerea capilarelor. Totusi, este bine sa va clatiti fata alternind apa rece si calda pentru a imbunatati circulatia. Evitati insa extremele.
2 Sa spalati lotiunea tonica pe fata - astfel, va veti deshidrata tenul. Deci aplicati lotiunea si apoi stergeti surplusul cu un prosop.
3 Sa schimbati mereu produsele de machiaj. O data ce v-ati gasit un produs de ingrijire sau machiaj care vi se potriveste, nu renuntati usor la el, pentru ca pielea se adapteaza mai lent.
4 Sa aplicati prea multa crema de fata - astfel, pielea fetei se va lenevi si nu-si va mai indeplini functiile naturale.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra