Cenzura EMAG

După ce în urmă cu o lună am achiziţionat un cooler pentru HDD de la emag (Xilence XPHD.2F.B), doar unul dintre cele două ventilatoare la numai 3-4 zile de folosire acesta a început să huruie în prima fază e de pe cooler făcea probleme apoi la o zi sau două a început şi celălalt să facă la fel. Acest lucru se întâmpla în primele două minute de la pornirea calculatorului. Pe langă sunetul destul de tare şi deranjant vibra şi carcasa destul de tare şi mă temeam să nu afecteze aceste vibraţii şi HDD-ul. Nemuţumit de alegerea făcută am zis să încerc să-i pun puţin ulei la ventilatoare, dar surpiză, acestea nu aveau gaura aceaia la axul ventilatorului ci era turnat plastic si acolo. M-am enervat acest fapt aşa că m-am apucat de dat gaura în locul respectiv pentru a putea lubrifia axul. Apoi l-am pus in funcţiune şi sunetul a dispărut.
Acum vreo câteva zile m-am hotarât să scriu un review la acel produs pe site că să vadă şi altă lume că produsul cu pricina nu e reuşit şi mai bine să se orienteze spre altceva. Astăzi am fost contactat de un reprezentat Emag pentru a mă întreba dacă pot să steargă acel review în care îmi exprimam nemulţumirea faţă de produs şi exact ceea ce am facut cu el. Iată mai jos un printscreen cu ceea ce am scris marcat cu roşu, pentru ca review-ul a fost şters după ce le-am răspuns că pot să-l şteargă dacă asta doresc.

Nu ştiu exact ce nu le-a plăcut dar faptul că nu acceptă acest adevăr despre produs nu mi se pare în regulă, probabil au în stoc prea multe şi cu astfel de comentarii riscă să nu le mai vândă. Apreciez faptul că totuşi au întrebat dacă sunt de acord cu acest lucru, dar nu sunt de acord cu cenzura, şi e bine ca viitorii clienţi să poată afla parerile reale ale celor care cumpară şi folosesc cu adevărat produsele respective nu comentariile de lauda introduse de angajaţi.
Acesta este linkul la produsul respectiv si comentariile aferente.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra