E-mail Temporar

Vrei să te înregistrezi pe un site, forum sau îţi trebuie o adresă de mail pentru doar câteva zeci de minute pentru a primi un cod de activare sau un link iată o soluţie. Foloseşti o adresă de email temporară..., un mail care se autodistruge după o anumită perioadă.
De scurt timp a apărut şi o alternativă românească, precum EmailTemporar.ro – e greu să uiţi acest domeniu, foarte bine potrivit scopului deja amintit. Pur şi simplu intraţi pe sit şi apăsaţi primul link (email aleator) sau al doilea (caz în care scrieţi Dvs ce să fie înainte de @). Şi aveţi emailul!
Rămâne să îl folosiţi unde vi se cere – şi nu aţi fi vrut să vi se ceară. Am verificat, trimiţând un email la adresa temporară: după câteva secunde (bune) mi-a apărut. Mai mult, cu un click pe Show poţi răspunde acestui email. Facilitatea e excelentă, în special atunci când procesul de înregistrare presupune un reply (mai rar, dar pot fi astfel de situaţii). Nu puteţi iniţia emailuri, ceea ce înseamnă că serviciul EmailTemporar.ro nu poate fi folosit pentru trimis emailuri anonime. Trebuie avut în vedere că mailul creat are o durată de viaţă de 10 minute, dar se poate prelungi cu încă 10 în caz că trebuie să primiţi vreun mail şi întârzie.
Un alt serviciu de mail temporar dar din afara ţării noastre este GuerillaMail.com care oferă acelaşi lucru cu diferenţa că perioada activă este de o oră şi poate fi prelungită.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra