Repara Profilul de Windows.

Una dintre cele mai comune probleme care apare la cea mai mare parte a utilizatorii de Windows este atunci când îşi pierd contul de date şi setări din Windows. Se întâmplă atunci când utilizatori se autentifica in contul lor de Windows si găsesc toate setarile contului accesat lipsind si arata ca un cont proaspat creat. Această problemă poate apărea ca urmare a numeroase erori cum ar fi erori de hard-disk, care intrare sau iesire din domeniu, un Folder cu problemele din sistem şi o schimbare de nume de utilizator.
Dar încă mai există modalităţi manuale cu care puteţi copia datele din profilul utilizatorului deteriorat într-un profil nou, şi un software gratuit, de asemenea, care pot atribui un profil de date şi setările pentru un cont de utilizator nou.
Sa discutam ambele situatii adica cel cu utilizarea unui soft si manual pentru migrarea unui astfel de profil.
Metoda simpla de rezolvare a Profilelor de Utilizator.
Reprofiler este un program gratuit, care este portabil. Acesta vă permite să realocaţi datelor şi setărilor unui cont de utilizator Windows la un alt cont. Este foarte simplu de utilizat şi eficient pentru a rezolva problema profilului de utilizator.
Cu toate acestea este posibil corectarea acestui tip de problemă manual, dar aceasta implică editarea de registry şi permisiuni de acces, sarcini care sunt enervante si consumatoare de timp, şi sunt, probabil, dincolo de nivelul unui - utilizator mediu.

Cum utilizam acest program.
Panoul de sus arată o listă a utilizatorilor. În cazul în care computerul face parte din domeniu, acestea vor fi împărţite în două grupe, utilizatori locali şi utilizatori de domeniu. Pentru un calculator independent, vor fi doar utilizatori locali.
Pentru fiecare utilizator, "Assigned Folder" indică locatia pe disc a profilului de utilizator. De obicei, aceasta va fi un folder în "C:\Documents and Settings" pentru XP, sau "C:\Users" pentru Vista/7. Scrolling la dreapta va dezvălui si SID-ul utilizatorului (un cod unic de identificare in Windows), aceste informaţii ar trebui să fie necesare.
Panoul inferior afiseaza lista cu subfolderele găsite în interiorul Folderului de stocare profile, care, după cum am menţionat este de obicei in C ": \Documents and Settings" pentru XP, sau "C:\Users" pentru Vista / 7. Afisand apoi utilizatori care au fost alocati pentru fiecare profil, sub forma "domeniu\numele de utilizator"(Pentru un calculator standalone domeniul va fi numele computerului în sine).
Download Reprofiler [Alpha Version – Poate deveni istabila]

Metoda manuală de rezolvare a profilului de utilizator Windows [Situaţia de fisiere corupte, Pentru utilizatorii de XP]
Crearea unui nou profil de utilizator local pe calculator.
1. Logare ca Administrator sau utilizator cu drepturi de administrare.
2. Click Start iar apoi Control Panel.
3. Click User Accounts.
4. Sub Pick a task (Alegere activitate), faceţi click pe Create a new account(Creaţi un cont nou).
5. Scrieti un nume de utilizator, apoi faceţi click pe Next.
6. Faceţi click pe un tip de cont, apoi faceţi click pe Create account (Creare cont).

Copierea datelor pe noul utilizator creat.
1. Logare cu un alt utilizator in afara de cel in care sau din care trebuie sa copiati datele.
2. In Windows Explorer, click pe Tools, Folder Options apoi View tab, si bifati Show hidden files and folders (afisare fisiere ascunse), debifati to aici si Hide protected operating system si la sfarsit OK.
3. Localizati Folderul C:\Documents and Settings\Utilizator_vechi, unde Utilizator_vechi este numele utilizatorului din care doriti sa copiati datele.
4. Selectati toate fisierele si Folderele din directorul "Utilizator_vechi" exceptand:
- Ntuser.dat
- Ntuser.dat.log
- Ntuser.ini
5. Apoi din meniul Edit selectati Copy.
6. Localizati Folderul C:\Documents and Settings\Utilizator_nou, unde Utilizator_nou este numele profilului creat la capitolul anterior.
7. Din meniul Edit selectam Paste (eventual daca are Pizza e mai bine).
8. Dupa copiere LogOff si logare cu noul utilizator creat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra