Bauturi contra alcoolului

Având în vedere în vedere ca beau rar alcool, dar şi când o fac resimt consecintele şi în următoarea zi, şi dacă mai şi muncesc e greu să mă menţin treaz.
Conform unui articol din evenimetul.ro e nevoie de multe ore pentru a scapa de alcool din organism, şi cum eu nu ma joc când e vorba de beut cred ca am nevoie de peste 16 ore pentru a ma trezi. Alcoolul din sânge depinde şi de greutatea individului. Alcoolemia poate fi apreciata în functie de greutatea corporală şi de cantitatea de alcool "pur" consumat. De pilda, o persoana de 70 kg care a consumat 70 g de alcool pur va avea o alcoolemie de 1 la suta, iar alta, cu greutate de 100 kg, atinge o alcoolemie de 1 la suta daca a consumat 100 g de alcool.
Ei da de unde stim cât alcool pur conţine o anumită băutura alcoolică, iată mai jos câteva bâuturi şi cantităţile de alcool pur conţinut.
• un pahar cu vin de 10 grade contine 8 g de alcool pur;
• un pahar cu vin de 13 grade contine 11 g alcool pur;
• o sticla de bere de 4 grad
e (0,5 l) contine 8 g de alcool pur;
• o sticla de bere de 8 grade (0,5 l) contine 16 g alcool pur;
• un paharel de 50 ml cu tuica contine 10...12 g alcool pur;
• un paharel de 50 ml cu lichior de 20...60 grade contine 8...24 g alcool pur;
• un paharel de 50 ml de coniac de 60 grade contine 30 g alcool pur.
Se cunoaste ca ficatul poate reduce prin oxidare, intr-o ora, o alcoolemie de circa 0,15 la suta; pentru a cunoaste perioada de "refacere", se imparte la 0,15 la suta alcoolemia din momentul considerat.
Spre exemplu, pentru o imbibatie alcoolica de 1 la suta sint necesare pina la eliminarea completa a alcoolului 6–7 ore, iar pentru 1,5 la suta – 10 ore.

Acum că am discutat cu
m putem calcula cat alcool pur avem în sânge şi cât poate dura eliminarea lui, hai sa vedem şi cum putem grabi procesul de eliminare a alcoolului.
Alcohol Killer este o bautura ce ajuta la eliminarea alcoolului din organism. Alcohol Killer este o bautura carbogazoasa nealcoolica cu gust racoritaor de citrice. Provine din Alpii Austrieci, din izvoare naturale. Consumarea acestei bauturi amplifica detoxifierea organismului si contribuie la restabilirea echilibrului metabolic natural, diminuand efectele mahmurelii.
AK iti protejeaza organismul, reduce nivelul de alcohol din sange, alunga mahmureala, imbunatateste imunitatea, are efecte pozitive asupra sistemului cardiovascular.
Bere de 12% alcool
la 500 ml: dacă bei AK in 50 minute se elimină alcoolul din sânge, faţă de 2 ore cât ti-ar trebui in mod normal. Dacă bei o bere cu 10% alcool la 500%, cu AK efectul alcoolului va disparea imediat, fata de 1 ora cât ti-ar lua sa îti revii pana sa te urci la volan. Dacă consumi un brandy de 38% alcool si 50 ml, se va elimina normal în vreo 2 ore, cu AK in 20 minute te poti urca la volan.
Pare o bautura minune, însă totul depinde şi de organism, vârstă, stare de sănătate, greutate, alimentaţie şi băuturile consumate.
De curând cică ar mai fi aparut o astfel de băutură magică care reduce nivelul alcoolului din sânge în doar câteva minute. Produsul, creat de o companie din Luxemburg, a fost lansat recent pe piaţa franceză, şi cei ce au testat-o spun că efectele se simt imediat. Ştirea fiind dată de revista click precum şi alte publicaţii de nişă dar care nu dau nici o denumire a produsului aşa că deocamdată nu pot crede această ştire.
Succes la băut, şi dacă credeţi ca nu faceţi faţă la câtă bautură aveti daţi o sârmă şi mei şi vă vin în ajutor.

Comentarii

carnatul sef a spus…
ti-as baga o sarma in nas :D poate inveti sa scrii ingrijit si mai lasa baututra...
Mickwin a spus…
Te-as viola in ochi poate nu mai vezi greselile mele carnatule.
carnatul sef a spus…
=)) pai daca eu nu iti mai vad greselile n-o sa mai aiba cine sa-ti citeasca blogul
Mickwin a spus…
Sa înteleg ca cele 1000 de accesari yilnice le faci numai tu?
Asta ar insemna ca aia te platesc numai sa dai click pe blogul asta?
carnatul sef a spus…
nu ma, jumatate eu - jumatate tu :D =))
Mickwin a spus…
Dacă zici tu aşa o fi doar eşti securist.
Da mai vizitează şi mâine ca o sa ai ce citi.
Anonim a spus…
dic astia mah ce m-am mai distrat cu conversatia voastra =))
auzi sa-l violezi in ochi:))=))
Olesea a spus…
carnatul sef vede greselile altora dar pe ale lui nu le vede....
Anonim a spus…
Daca asta nu este o reclama la bautura aia, ce altceva mai putem folosi! Ca nu o sa caut prin toate hipermarketurile AC! :)

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra