Berea nu ingrasa si are vitamine

Probabil o să spuneţi că sunt obsedat după alcool, dar când cercetătorii ne dau veşti despre aşa ceva că e bun pentru noi, de ce să nu facem acest lucru cunoscut si celorlalţi. Iată ce ne spun acesştia despre bere, alimentul omului cu burtă.
Berea e cea mai sanatoasă bautură alcoolică din lume. Are calorii puţine, fibre multe, vitamine si carbohidraţi, arată un studiu facut de englezi. Secretul e să fie consumata cu moderatie: una sau două pe zi.
Potrivit studiului realizat de “Academia de Bere” din Marea Britanie, aceasta bautură ar conţine numai substanţe benefice organismului: de la siliconul care să impiedice osteoporoza si pană la fibre, minerale, antioxidanţi şi vitamine.
Raportul vine ca o replica la un sondaj de opinie realizat recent in Marea Britanie, care arată că relaţia englezilor cu berea nu este aşa de bună cum se credea. 68% cred că berea este băutura lor naţională, 10% cred că în bere există grasimi şi 13 procente cred cu tărie că în bere nu e doar apa, malţ şi hamei, ci există si multe, multe substanţe chimice. Sondajul a fost realizat de institutul ICM pe 2000 de subiecţi adulti în luna februarie a acestui an.
Autor: dailymail.co.uk
Sursa: stirileprotv.ro/show-buzz

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra