Inregistreaza si monitorizeaza tastatura

In cazul în care calculatorul dumneavoastră este folosit de alte persoane, şi aţi dori să monitorizaţi ceea ce face, informaţii sau conversaţiile facute pe calculator puteţi utiliza un software free, care vă permite să urmăriţi sau să înregistraţi tot ceea ce se dactilografiază de către alţi utilizatori în lipsa ta.
Hooker este un spion al tastaturii, program care vă permite să surprindeţi acţiunile tastelor apasate, are modul Stealth (ascuns), criptare jurnal, captarea de schimbări clipboard, proces utilizat şi vizualizator de jurnal. Cu toate acestea versiunea publică are mai multe limitări astfel programul cand este deshis îşi arată faţa celui care ar trebui sa fie spionat; modul Stealth este dezactivat atunci când este apăsată combinatia de taste specifică fără a cere vreo parola.
Fiindcă acest program înregistrează acţiunea de apăsare de taste, s-ar putea ca antivirusul sa-l raporteze ca fiind malware, spyware, dar aceasta nu trimite datele înregistrate în afară ci exclusiv autorului. Această aplicaţie funcţionează pe toate "geamurile" (adica sistemele de operare Windows), inclusiv Windows 7.

Comentarii

Anonim a spus…
de unde il pot descarca?

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra