Recupereaza fisiere sau partitii sterse sau formatate

Există momente când doriţi să recuperaţi datele şterse de pe hard-disk, aţi pierdut partiţii, sau să recuperaţi date de pe partiţii formatate. În acest post, vom revedea un astfel de instrument.
MiniTool Partition Recovery este un utilitar gratuit de recuperare partiţii pentru Windows, acesta funcţionează cu toate versiunile Windows, inclusiv Windows 7. Se poat recupera date pierdute şi partiţiile şterse de pe disc-uri IDE, SATA, SCSI şi memorii portabile. Funcţia de recuperare a partiţie poate prelua partiţiile pierdute, repede şi usor.Acesta suportă ca alocări de disk FAT12, FAT16, FAT32, vfat, sistemul de fişiere NTFS şi NTFS5. Ruleaza pe 32/64bit sub Windows 2000 Pro/ XP/ Vista/ Windows 7. Este un soft de recuperare date care trebuie sa-l şi este gratuit pentru uz personal, dar sa nu şi pentru uz comercial.

Urmaţi procedura de mai jos pentru a recupera date pierdute sau partiţii şterse.

1. Rulează programul şi apoi selectaţi discul care conţine partiţiile pierdute, apoi faceţi clic pe butonul Next pentru a continua.
Există trei moduri de scanare:
- Disk complet.
- Spaţiul nealocat.
- Specificare arie.

În mod normal, vă recomand să alegeţi "disc complet" şi apoi faceţi clic pe butonul Următorul.
Există două metode de scanare după cum puteţi vedea în imaginea de mai sus şi puteţi alege în funcţie de necesitate şi faceţi clic pe Next.
În câteva minute, MiniTool Partition Recovery ar putea să vă găsească partiţii pierdute/şterse. Si apoi, ai putea alegi partiţiile recuperate şi faceţi clic pe Finish.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra