Scapa de vuvuzele

Vă enervează sunetul vuvuzelelor? Şi pe noi. Devuvuzelator e un mic program care promite să scoată sunetul enervant scos de acestea.
După cum unii dintre voi aţi aflat deja, scoaterea sunetului vuvuzelelor este o chestiune de configurare a egalizatorului în aşa fel încât frecvenţa pe care se aud vuvuzelele să fie estompată cât mai bine. Devuvuzelator face acest lucru automat.
Devuvuzelator nu trebuie instalat. Constă într-un executabil care, după prima rulare, va crea un fişier numit Devuvuzelator.dll.În primul rând, trebuie să bifezi opţiunea Enable filter. Încearcă asta în timp ce te uiţi la un meci pentru a observa efectul în timp real. Există mai multe profile ce pot fi aplicate de la extra light, la extra strong. Extra strong este profilul care atenuează sunetul cel mai puternic.
Devuvuzelator nu reuşeşte să scoată complet, ca prin minune, sunetul vuvuzelelor. Totuşi, foarte o treabă destul de bună estompându-l destul de mult. Pe de altă parte, efectul generat în urma filtrării s-ar putea dovedi enervant pentru unii utilizatori.
Sursa: go4it.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra