Testare stare Hard-disk.

Harddisc-uri sunt una dintre cele mai importante părţi ale unui computer, datorită valorii de date pe care le conţine. În cazul în care computerul este vechi, trebuie să aveţi o mulţime de date importante, imagini, clipuri video, muzică şi alte chestii care ar putea fi cu adevarat de nepretuit. Defectarea harddisk-ului şi pierderea de date, poate însemna mult mai mult decât costul acelui harddisk.Desi cred ca lunar postez despre diverse programele pentru informatiile de pe harddisk e deoarece stiu cat de importat e sa nu pierzi acele date stocate si mai ales sa nu ai nici copii de siguranta.
Azi o sa va povestesc despre Acronis Drive Monitor, care este un utilitar gratuit pentru uz personal. Beneficiile de monitorizare a stării harddisk-ului este acela că te informează in prealabil, dacă starea de sănătate a discului este bună sau rea. O stare proastă a unui harddisk este un semn că hard disk-ul poate pica oricând şi ar trebui să luaţi datele importante şi luat în considerare înlocuirea lui.
Acronis Drive Monitor este un utilitar gratuit pentru uz personal şi monitorizează parametri SMART, pentru a determina starea hard disk şi anticipează problemele care pot să apară. Interfaţa este foarte simplă şi vă ajută să vedeţi o sinteză, precum şi o vederea detaliată a starii discurilor aflate în calculator si au şi au parametrii SMART.Când faceţi clic pe pictograma Disks din panoul din partea stângă pe verticală, acesta va afişa lista de discuri ataşat şi va arăta parametrii SMART, cu un raport care spune dacă parametrii nu sunt OK sau NU.
Sper ca acest progrămel sa va fie util si dacă va fi cândva de un real folos lăsaţi un coment aici să ştiu că am fost de ajutor cuiva cu aceasta informatie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra