Top 3 Intrebari despre calculatoare - Week 1

Cei de la TroubleFixers.com care ofera diverse solutii la problemele legate de calculatoare s-au hotărât să deschidă un portal web dedicat întrebărilor şi răspunsurilor la problemele ridicate de cititori.
Citind destul de des acest site m-am gândit că în fiecare săptamană, să extrag din lista întrebarilor cu răspunsuri câte trei probleme dezbatute aici şi să le împărtăşesc cu voi pe care le voi eticheta la capitolul Question and Answer.

Q1. Am un pen drive de 64GB. Este posibil să se facă o formatare la FAT32 în Windows?
Raspuns: În termeni simpli, nu aveţi posibilitatea să formataţi o partiţie cu FAT32 mai mare de 32GB utilizând utilitarul de Windows.
Accesati http://support.microsoft.com/kb/314463 pentru mai multe detalii.

Q2. Dacă descarc şi instalez XP to Windows 7 Transformation Pack window-ul meu va fi în continuare Windows XP?
Raspuns: Adăugarea unui pachet de transformare, modifică de obicei, aspectul sistemului de operare, numai ca lucru va rămâne acelaşi, doar înfăţişarea se schimbă.

Q3. Calculatorul se inchide si se deschide de unul singur, de ce?
Raspuns: Dacă acest lucru se întâmplă cu o eroare de ecran albastru, cel mai probabil e o problemă de software, şi dacă se întâmplă fără nici o eroare, poate fi hardware. E nevoie pentru a descoperi ce tip de problema e pentru a sti cum o rezolvi.
Cazul 1: Dacă e o problemă de software, actualizează driverele componentelor şi dezinstaleză orice dispozitiv recent instalat. Dacă se rezolvă problema, atunci bine, dacă nu, să salvează datele importante şi se reinstalează Windows-ul sau rulează setup-ul de reparare.
Cazul 2: Problema hardware, în acest caz, puteţi rula un program de test şi diagnosticare a memorie RAM şi hard disk, după care puteţi înlocui componentă defectă. Dacă nu sunteţi în măsură să identificaţi componentă defectă, duceţi calculatorul la un tehnician in ale calculatoarelor, sau call me.

Diagnosticare memorie RAM link-ul de diagnostic.
Diagnosticare Hard disk link-ul de diagnostic.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra