Digi Sport ar putea transmite F1

Postul de televiziune Digi Sport ar putea prelua drepturile TV pentru Formula 1 începând din sezonul 2011 pentru o perioadă de trei ani, potrivit unor zvonuri din piaţa media.
Potrivit unor informaţii neoficiale citate de jurnalistul Laurenţiu Mandu, Digi Sport a achiziţionat drepturile de televizare ale Formulei 1 pentru următoarele trei sezoane pentru o sumă estimată la aproximativ 7 milioane de euro.
Digi Sport este un post de televiziune aflat în proprietatea operatorului de telecomunicaţii RCS-RDS şi poate fi recepţionat numai de persoanele abonate la unul dintre serviciile de televiziune ale acestei companii: Digi TV Cablu, Digi TV Cablu Digital, Digi TV Cablu HD sau Digi TV, ultimul dintre acestea fiind un serviciu de televiziune digitală.
Postul TV transmite începând din acest sezon şi MotoGP, o alta competiţie majoră din lumea sporturilor cu motor, pe lângă numeroase campionate naţionale de fotbal.
Sursa: automarket.ro
Dacă ştirea de mai sus se dovedeşte a fi adevarată, cei de la RDS vor mai capta cateve mii de fani ai formulei 1 ca abonaţi pentru serviciile oferite de ei, asta şi în cazul în care îşi vor share-ui postul lor sportiv, ceilalţi operatori de cablu vor trebui să plătească o sumă enormă pentru un post sportiv, poate chiar mai scump decât EuroSport.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra