Prelungitor rezistent la apa

Se pare că reinventarea roţii pătrate nu mai are mult de aşteptat, dar momentan inventatorii se ocupă de prelungitoare.
Dacă cu ceva timp în urmă citeam despre Pivot Power un prelugitor care se îndoaie în fel si chip. Cât să poţi să introduci în priza tot ceea ce ai nevoie, fără să mai fi silit să găseşti pozitionari cât mai eficiente pentru ca vei putea să modifici pozitia prizelor aşa încât totul să se poată conecta la electricitate(video aici). Sau cel modular la care puteţi adauga prize cate doriţi îl puteţi vedea aici.
Acum a aparut şi prelungitorul rezistent la apă. Este ideea celor de la Wet Circuits care s-au gandit la posibilitatea unei inundatii sau a folosirii prelungitorului in exteriorul locuintei. Nu conteaza ca s-ar putea sa vina ploaia ori ninsoarea sau că iarba e uda, prelungitorul va functiona la fel ca si cand era uscat.
În plus, spun ei, daca nu este introdus in mod corect un stecher adevarat curentul nu se va transmite. Deci e sigur pentru cei mici. Veti vedea in filmuletul urmator. Pretul unui astfel de prelungitor e de 35 $. Pentru mai multe experimente si detalii puteti urmari filmuletele de pe site-ul lor.

Comentarii

carnatul sef a spus…
nu-i era frica lu aia ca isi face parul cretz?

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra