reclame

marți, 17 august 2010

Top 3 Intrebari despre calculatoare - Week 5

Q1. Ce ar trebui sa rulez sau sa scriu in RUN pentru a indeparta anumite programe ge ruleaza cand porneste Windows-ul.

Raspuns: Scrie in RUN "msconfig", apoi mergi la tab-ul de pornire (Startup) şi elimitaţi ce doriţi să să nu se mai încarce, dar trebuie să fiţi atenţi să nu eliminaţi programele necesare. O modalitate mai bună de a optimiza pornirea este de a utiliza instrumentul Soluto tool. (http://www.troublefixers.com/make-windows-boot-faster)

Q2. Calculatorul meu îmi cere de fiecare dată când pornesc sa apăs F1?
Raspuns: "Apăsaţi F1 pentru a continua" este o eroare care se datorează unei erori hardware şi vine atunci când unele dispozitiv hardware nu funcţionează corect. Pentru a şti care componentă este cu problema, citiţi înainte de linia cu mesajul de eroare care vă spune ce dispozitiv este cu problemă. Puteţi dezactiva astfel componentele din BIOS-ul în cazul în care dispozitivul nu este prezent fizic.

Q3. De ce stick-ul meu USB are capacitate greşită?
Raspuns: Aproape toate USB stickurile dispun de un spaţiu mai mic decât cele specificate pe ele şi ambalaj din următoarele cauze:
1. spatiul ocupat de tabelele de alocare a fişierelor
2. spaţiu menţionat în multipli de 1000 în loc de 1024 cum este folosit de calculator. Acest lucru se întâmplă şi cu cele mai multe hard disk-uri.

1 comments:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!