Grupare fisiere

Există situaţii în care avem nevoie să facem o copie la fişiere importante după care să e stocam pe CD-uri/DVD-uri/Stick+uri USB hardiscuri externe. Pe oricare din aceste există o limitare a dimensiunii care urmează să fie depozitate. Deci, pentru aceasta vom selecta unele fişiere aleatoare şi începe a face dosare, dar mai târziu ne dăm seama că dimensiunea sa este prea mică sau prea mare.
Acest întreg proces durează destul de mult si atunci avem un soft gratuit, FileGroup, care este un simplu combinator de fişierele si directoare pentru a te ajuta sa obtii grupuri optime de ocupare a spatiului.
Este un software uşor de utilizat, care vă oferă opţiunea de a drag and drop pentru fisierele/directoarele care trebuie să fie combinate. Trebuie doar să se pună mărimea grupului şi faceţi clic pe "Group", acesta va arăta toate combinaţiile în care le puteţi combina.Atunci când un element este un director, dimensiunea acesteia se calculează de la fişierele pe care le conţine. De asemenea, mărimea grupului depinde de tipul de stocare (de exemplu, 1.44 MB pentru o dischetă, un CD de 700MB). Acesta poate fi, de asemenea, orice dimensiune arbitrară.
Acesta vă oferă posibilitatea de a stabili "limita de toleranţă", de exemplu diferenţa de acceptat între dimensiunea unui grup de calculat şi mărimea preconizată. Setând mai mare toleranţa, şansele de a găsi o combinaţie optima care îndeplineşte conditiile este mai mare şi nu trebuie verificat tot.
Dar daca va seta toleranţa la zero, atunci va deveni foarte dificil de găsit cea mai bună combinaţie. aşa că, este un aspect important care trebuie să fie stabilit foarte atent.
Mai sunt si alte setări care nu sunt foarte importante dar vă las să le descoperiţi singuri.
Download FileGroup 1.1

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra