Job de 10000 de euro

Dacă vă întrebaţi ce facultate sau ce diplome trebuie să ai pentru jobul de 10.000 de euro, aflaţi că orice persoană poate avea o şansă depinde cât de bine se va descurca să distreze văcuţele.
Aţi citit bine, este vorba despre animatori de vacute în Alpenlachen . De când s-a descoperit ca laptele bun vine de la vacuţe vesele, nici un efort nu se pare prea mare pentru a le face pe plac. În fiecare an se caută animator de vacuţe cu talente deloc ascunse, care să ştie de ce au nevoie vâcuţele ca să fie toate numai un zâmbet.
Ei şi pe lângă euroi se ofera si transport, cazare si masă.
Daca stam sa ne gandim ca laptele din Alpenlachen este ingredientul special pentru cea mai fina ciocolata din Alpi, efortul satenilor nu mai pare deloc deplasat. Acum sute de ani, oamenii din Alpenlachen au descoperit un secret care i-a facut celebri: cu cat vacutele sunt mai fericite si mai rasfatate, cu atat laptele lor este mai savuros.
Cei care isi doresc sa imbine utilul cu placutul si sa petreaca o scurta vacanta in Alpi ajutandu-i pe locuitorii din Alpenlachen sa binedispuna vacutele pot aplica la extraordinara oferta de angajare pe site-ul: www.alpenlachen.at

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra