Dezactivare autorun unitati externe si discuri

Astăzi vom rezolva una dintre cele mai mari probleme legate de calculator în rutina de zi cu zi. Cel mai tulburator virus cu care ne confruntăm zi de zi este autorun virus, problema este că acest virus îl puteţi găsi în fiecare dispozitiv de stocare extern. Indiferent de cât de des ne scanăm dispozitivele externe, uneori atunci când am uitat să facem acest lucru putem să ne trezim cu un virus. Astazi o să vă spun cum putem sta departe de astfel de viruşi ascuşi în autorun.
În general, ori de câte ori am insera orice alt dispozitiv străin în sistemul nostru, sistemul îl detectează şi apoi caută autoplay-ul pe sistemul nostru. Un instrument de blocare de autorulare este Autorun Disabler şi cum numele spune totul, se va dezactiva opţiunea de executare automată a dispozitivelor care sunt ataşate pe sistem. De fapt, nu va dezactiva această opţiune pentru toate dispozitivele, doar numai pentru acele dispozitive care le doriţi. Acest instrument este într-adevăr foarte simplu de utilizat, trebuie doar să-l lansezi o dată şi apoi vedeţi toate opţiunile ca în imaginea de mai sus.
După cum puteţi vedea cele 7 variante diferite afişate, din care dezactivaţi opţiunea autorun pentru diversele dispozitive. Puteţi alege oricare dintre ele de la adaptoare LAN externe, CD-uri, RAMS şi multe altele. Dimensiunea acestui instrument este în jur de 150 Kb şi este într-adevăr foarte simplu de utilizat. Acest instrument este compatibil cu toate versiunile de Windows şi a fost verificat pe Windows 7 32-biti Ultimate.

Download Autorun Disabler

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra