Ieri a inceput al 3-lea Razboi Mondial

După unele profeţii se pare că ieri 11.11.2010 trebuia să înceapă cel de-al treilea Război Mondial.
Profeţiile care menţionează ziua de 11 noiembrie 2010 ca start al celui de-al treilea război mondial îi aparţin unei bătrâne din Bulgaria, Vangelia, cunoscută sub numele de Vanga.Legat de războiul care ar trebui să înceapă ieri, Vanga credea că lupta se va da între Islam şi Occident. Totul ar trebui să înceapă ca un conflict local, aparent inofensiv, însă cu timpul ar fi cuprinse mai multe continente şi s-ar folosi arme chimice şi biologice care ar pustii Europa, omorând plantele şi animalele. Peste câteva zeci de ani, Europa ar urma să fie stăpânită de musulmani, care o vor aduce din nou la stadiul de ţinut prosper.Scenariul de groază pe care îl infăţişează profeţiile ei este susţinut şi de lucrările lui Nostradamus, care a prezis aceeaşi zi, 11 noiembrie 2010, ca dată de început a războiului. Numai că în viziunea lui Nostradamus, conflictul nu începe între musulmani şi occidentali, ci între Europa şi SUA. Sau cel puţin aşa interpretează unii din cei care încearca să-i descifreze scrierile.
Pe langă aceste predicţii umane sunt şi predicţii făcute cu ajutorul tehnicii de calcul. Doi webmasteri americani, Cliff High si George Ure, au creat in 1997 un software cu care sa faca predictii despre bursa de valori. Acest program urmareste cuvinte cheie de pe Internet si, pe baza unui algoritm conceput de Clif si George, defineste anumite tendinte ale pietei. In anul 2001, Web Bot Project (sa-i zicem prescurtat, WBP) a facut o predictie uimitoare care nu avea de a face cu bursa de valori. Softul a prezis, in luna iunie, ca in termen de maxim 90 de zile se va produce un eveniment deosebit care va schimba lumea. WBP a mers cu predictiile pina in anul 2012, desi creatorii lui au spus initial ca previziunile se pot face pe o perioada de 60-90 de zile. Pentru anul fatidic 2012, WBP prevede foamete in masa, catastrofe naturale, disparitii misterioase si razboaie mondiale cu implicari extraterestre.

Deocamdată se pare că apele sunt liniştite dar tot ce se întâmplă în lume la ora actuală nu cred că această linişte va mai dura mult şi cred ca generaţia de faţă va asista la ceva cu totul dezastruos pentru omenire. Şi cum noi oamenii am distrus atâtea cred că tot noi vom declanşa dezastrul fie el printr-un război mic dar cu arme chimice şi biologice mult mai periculoase şi cu efecte pe termen lung.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra