Join & Split fisiere PDF

Portable Document Format (PDF) este un standard pentru fişiere document care a fost creat de Adobe Systems în 1993. Acest format de fişier se utilizează pentru a reprezenta un document 2D care include text, fonturi, imagini, si grafica 2D vectoriala. Recent Acrobat 3D, a fost dezvoltat pentru a încorpora desene 3D în format PDF. Cel mai mare avantaj al unui fişier PDF este că acesta este singurul format disponibil care a adăugat caracteristici de securitate.
Uneori s-ar putea să aveti nevoie să scoateţi sau să adăugaţi pagini într-un fişier PDF, care ar putea fi foarte lungi cum ar fi cărţi electronice. Dar, din păcate, nu există nici o opţiune încorporată, disponibilă în Adobe Reader pentru a desparţi/concatena un fisier PDF. Singura soluţie posibilă la această problemă este utilizarea unui alt instrument pentru a diviza sau concatena astfel de fişiere.
Să discutăm despre PDF Split Or Merge, care este un program gratuit şi simplu de folosit. Acest instrument este special conceput pentru utilizatorii începători şi are chiar şi o interfaţă grafică foarte simplă.
Dimensiunea acestui program este de 8.15 Mb fiind compatibil cu toate versiunile de Windows şi a fost testat cu succes pe Windows 7 Ultimate, 32 de biţi.

Download PDF Split Or Merge

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra