Limba engleza online

Vreau să vă propun atenţiei un site sper eu folositor celor care doresc să înveţe limba engleză, fie că sunt începători sau mai avansaţi. EnglishExercises.org după cum se prezintă chiar ei, aici găsim sute de exerciţii on-line pentru practicarea, pe gratis, a limbii engleze, realizate de profesori de engleză din întreaga lume – aşadar, dacă sunteţi şi dumneavoastră profesor, sunteţi invitat să vă alăturaţi echipei. Exerciţiile sunt clasificate după teme şi nivele de dificultate, existând două mari categorii: cele de Vocabular şi cele de Gramatică.
În cadrul exerciţiilor de vocabular găsiţi 65 de teme: Animale, Culori, Familie, Meserii, Sporturi…, iar la capitolul gramatică pot fi aprofundate Adjectivele, Verbele auxiliare, Viitorul sau Prezentul Simplu, Punctuaţia, expresiile cu Must/have to… Varietatea de exerciţii este mare: sunt unele la care trebuie să alegi din listă cuvântul potrivit pentru imaginea arătată sau pentru definiţia dată, la altele trebuie să îl completezi scriindu-l tu.
Există şi exerciţii gen rebus, din acelea la care trebuie să răspunzi cu adevărat sau fals, sau de găsit cuvintele în careu. La final, cu un click pe butonul DONE puteţi afla punctajul realizat, fiind şi evidenţiate greşelile.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra