Need for Speed Hot Pursuit

Seria Need for Speed, una dintre cele mai longevive serii de jocuri video de pana acum, a suferit de-a lungul timpului transformari majore. De la cursele Underground inspirate parca din filmele cu Vin Diesel, la simulatoare auto, Electronic Arts a reusit intotdeauna sa aduca pe piata ceva placut care sa faca jucatorul sa astepte cu nerabdare aparitia unui nou joc din franciza.
Noul Hot Pursuit, lansat pe data de 16 noiembrie 2010, este al XIV-lea astfel de joc. Este un remake autentic al jocului clasic Need for Speed Hot Pursuit 2, in care masinile luxoase, viteza dar si politistii echipati cu masini la fel de rapide sunt la ordinea zilei.
De aceasta data, Hot Pursuit ne aduce in Seacreast County, o peninsula la malul marii care ofera un spectacol vizual grafic rar intalnit in jocuri racing. Indiferent de cursa aleasa se vei intalnii mereu zone care sa iti fure privirea, uitand complet de faptul ca ai 5 masini de politie in spate care incearca sa te imobilizeze.
Cu acest nou joc, Electronic Arts ne-a introdus si in Autolog, un fel de retea sociala creata special pentru Hot Pursuit. O retea sociala asemanatoare a fost introdusa de Activision si Bizzare Creations in Blur, care spre deosebire de Autolog oferea si posibilitate de a te conecta cu prieteni de pe FaceBook sau Twitter.
Sistemul minim necesar ar trebui sa includa un procesor dual core, 1.5 GB de RAM, 8 GB liberi pe HDD, si placa video GeForce 7600 sau Radeon X1950 cu 256 MB memorie.
Iar recomandat ar fi un CPU dual core la 2.6 GHz, 2 GB de RAM, tot 8 GB pe HDD, si placa video GeForce 8800GT sau Radeon HD 4700.
Need for Speed Hot Pursuit a fost lansat simultan pe PC, Xbox 360, PS3, Wii si iPhone OS. Pretul jocului este cuprins intre 180 - 250 RON diferind intre jocul pe PC si console.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra