Incepe inarmarea!

Conform unui articol citit azi în presa online, mai exact pe mediafax.ro, Jandarmeria Română a publicat un anunţ de intenţie anunţând că vrea să cumpere "echipamente de reprimare a revoltelor", respectiv căşti de protecţie, pulverizatoare, pistoale mitralieră, puşti, grenade fumigene, grenade lacrimogene şi altele, estimând preţul de achiziţie la 42 de milioane de lei.
Toate buni şi frumoase, dacă citiţi articolul integral o să aflaţi şi cantitaţile de muniţie care vor ei să le achiziţioneze. Ne pregatim cumva de vreo revoltă şi noi? Cred că serviciile secrete ştiu ceva şi încep să facă provizii pentru o eventuală răsturnare a guvernului, preşedintelui.
Dupa cum evoluează situaţia în lumea arabă si africană tare mie teamă că se vor mai trezi şi alte tări. După cum se cam observă în ultima perioadă criza alimentară se manifestă tot mai intens, preţurile cresc iar unele ţări încep să facă provizii de hrană.
E o vorbă care mi-o tot spunea tata, "Mult rău aşteaptă binele!", cred că binele a apus deacum, urmează zile grele în continuare, speram că vom putea trece de ele, sau macar dacă or fi grele să fie puţine.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra