Mesaj de la Gogu

Pentru ca unii m-au intrebat si ce spunea Google in mailul de inchidere a contului de Adsense, am sa va scriu mesajul primit de la ei de pe o adresa de mail la care nu poti sa le trimiti injuraturile inapoi.

Bună ziua,

După analizarea evidenţelor noastre, am constatat că acest cont AdSense deţinut de dvs. prezintă un risc de a genera activitate nevalidă. Întrucât avem responsabilitatea de a proteja agenţii de publicitate AdWords împotriva costurilor crescute artificial ca urmare a activităţii nevalide, am considerat necesară dezactivarea contului dvs. AdSense. Soldul dvs. restant şi procentul din venitul dvs. care revine companiei Google vor fi rambursate în întregime agenţilor de publicitate afectaţi.
Vă rugăm să înţelegeţi că aceste măsuri sunt necesare pentru a menţine eficienţa sistemului de publicitate Google, în special în ceea ce priveşte relaţia agent de publicitate-editor. Înţelegem neplăcerile pe care vi le poate cauza acest fapt şi vă mulţumim anticipat pentru înţelegere şi cooperare.
Puteţi găsi mai multe informaţii la adresa
http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153, în cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri suplimentare despre măsurile luate, despre modul de a contesta decizia sau, în general, despre activitatea nevalidă.

Cu stimă,
Echipa Google AdSense

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra