PTC - Pay To Click sau platit pentru click

Cum vremurile sunt grele si multi dintre noi freaca menta pe acasa ca nu au unde munci, dar totusi au internet, vreau sa le dau cateva sugestii de a face bani pe internet, nu foarte multi la inceput dar pe parcurs daca se implica mai mult pot realiza sume de la ceva nesemnificativ (isemnad bani de pizza si bere) in primele luni la ceva mult mai consistent mai apoi.
Este vorba despre serviciile siteurilor PTC adica, cele pe care dai click pe reclame si primesti in jur de 0.01 $ pe reclama vizualizata si validata. In general pe zi pe un astfel de site poti acumula in medie 0.05 $, rezulta ca pe luna poti castiga 1.5$ si asta cu numai 5 minute pe zi alocate unui astfel de site. Dar daca vrei mai mult poti sa te inscrii si pe alte site-uri.
Banii stransi in cont apoi ii transferi intr-un cont de plati online, la care daca poti asocia si un card bancar poti chiar sa-i si palpezi, daca nu poti face cumparaturi online.
Poti sa mai faci bani si din comisionul care il poti lua de la oamenii care ii aduci pe site-urile aceste, aici sumele fiind cam de 0.005 pe click, dar avand mai multi referenzi poti castiga mult mai mult decat ai da tu clickuri.
Dar sa va dau si exemple de astfel de site-uri care sunt cu sutele, dar nu toate par de incredere.

OnBux3.com - este inca la inceput, dar plateste inca bine cu 0.01$ pe click, ai 4 anunturi pe zi, iar banii stransi ii poti retrage din cont cand ai depasit 2$.


NeoBux.com - primul site pe care m-am inscris si care la fel ca precedentul acum da mai multe reclame de vizualizat dar platite mai prost, deocamdata inca il accesez in speranta ca vor reveni la plati consistente.


Clix-Cents.com - 5 reclame pe zi a cate 0.01$ cu peste 30000 de membri.


InfinityBux.com () - Pret per reclama vizualizata 0.01$, iar anunturi zilnice sunt intre 4-6. Site-ul are peste 130.000 de utilizatori.


BuxP.info - Ultimul site pe care mi-am facut cont si beneficiezi de o gramada de anunturi de vizualizat mai porst platite, dar eu am reusit in prima zi sa strang 0.1$, daca merge asa zilnic fac o mica avere.


TviPTC - are peste 50.000 de membri activi si poti vizita 4 reclame zilnice a cate 0.01 $


PalmBux.com () - Si ultimul din lista mea, care are valori diferite la reclame, dar are peste 100.000 de utilizatori.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra