Ring 2 Skype

Ring 2 Skype este un serviciu gratuit care permite asocierea unui numar de telefon fix si un interior la contul Skype. Alstfel, orice apel primit la acel numar de telefon este receptionat direct in aplicatia Skype, pe calculator sau telefon. Un mare avantaj este faptul ca puteti asocia un numar de telefon din peste 100 de tari, printre care si Romania. Persoanele care va apeleaza platesc tariful standard pentru un apel catre reteaua din care face parte numarul alocat.

Skype ofera un serviciu asemanator numit “Online Number”, insa nu este gratuit iar numarul de tari disponibile este de doar 20.

Pentru a folosi serviciul trebuie sa va faceti un cont si veti primi un email cu numarul de telefon asociat si interiorul. Noi am ales ca locatie Bucuresti (singurul oras disponibil din Romania), numarul de telefon primit fiind din reteaua RDS.

Partea interesanta e ca poti sa-i alegi mai multe numere din diferite tari sau chiar diferite conturi de skype pe care sa poti suna. Daca stati putin si va ganditi cred ca pentru cei care au rude in afara tarii chiar le e de folos acest site.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra