reclame

marți, 26 iunie 2012

Facebook ti-a schimbat adresa de mail

Dacă nu aţi verificat de ceva timp datele de contact de pe contul dumneavoastră de Facebook aţi putea avea o surpriză. A schimbat adresele de e-mail ale clienţilor fără nicio notificare prealabilă, prin înlocuirea adresei de user cu "@facebook. com", scrie Daily Mail.
Adresa veche de e-mail a fost ascunsă de Facebook şi înlocuită cu cea cu extensia@facebook.com. Dacă cineva vă cauta informaţiile pe Facebook şi vrea să vă trimită un mesaj privat pe e-mail o pot face doar pe adresa de Facebook.
Facebook susţine că schimbarea este menită să protejeze utilizatorii reţelei de eventuale atacuri pe e-mail prin afişarea adresei @facebook.com. Această nu este prima modificare de tip "Big Brother" pe care Facebook o introduce, notează tabloidul britanic. Reţeaua de socializare s-a confruntat cu critici vehemente din cauza informaţiilor legate de preferinţele de navigare online ale utilizatorilor pe care le livrează marilor companii din industria bunurilor de larg consum.

2 comments:

Bancuri spunea...

Buna, va scriu pentru a va propune unui schimb de linkuri. Daca doriti sa faceti un schimb cu http://bancuri.iasi365.com/ lasati-mi un comentariu sau trimiteti-mi un mail la corcosan@yahoo.com cu titlul pe care il doriti si linkul. La mine titlul e Bancuri
O zi buna va doresc

Bancuri spunea...

Buna
Ti-am adaugat si eu linkul cu titlul dorit de tine
O zi buna iti doresc si o vara racoroasa.