Lampioane la Galati

Sâmbătă 22 martie 2013 începând la ora 20.30 se vor lansa lampioane (acele baloane luminoase) din parcul Eminescu din Galaţi cu ocazia orei Pământului . Aşa că cei care vor să lanseze sau vor să privească acest spectacol pot face o mică plimbare sâmbătă seara la locaţia indicată şi vor urmări probabil un spectacol de luminiţe pe cer unic.
Potrvit organizatorilor, iluminatul public stradal va fi întrerupt în intervalul orar 20,30-21,30, iar membrii asociaţiei, majoritatea elevi, vor aprinde şi lansa către cer lampioane. În mod tradiţional, Ora Pământului se celebrează prin întreruperea iluminatului pe bază de energie electrică, timp de 60 de minute.
Aşadar, gălăţenii care nu vor putea să se afle, sâmbătă seara, în Parcul Eminescu, pentru a se bucura de superba privelişte a luminiţelor înălţate spre văzduhul cufundat în beznă, pot şi ei să arate că nu le este idiferentă soarta planetei şi implicit a generaţiilor viitoare stingând lumina, pentru o oră, sâmbătă seara. Manifestarea organizată de Asociaţia „Tinerii şi viitorul”.

Comentarii

carnatul sef a spus…
bai carnat, si asta e tot o metoda de poluare, de a mai arunca niste gunoaie...
s-a intrebat cineva unde se duc lampioanele alea dupa ce se termina "combustibilul", sunt duse de vant si aruncate prin copaci, pe camp, prin orase si maresc numarul de gunoaie, care si asa e destul de mare...
deci luati-va lampioanele si bagati-vi-le... undeva la pastrare, asa ca de ziua planetei
Anonim a spus…
Sunt facute din materiale biodegradabile deci natura le accepta la digerat.
carnatul sef a spus…
daca le-ar "digera" in 2-3 ore maxim, n-as fi asa reticent :D, dar pana dispar trec luni bune, deci sunt gunoaie imprastiate.
PS: ziua planetei ar trebui sa fie sarbatorita prin strangerea gunoaielor nu prin inmultirea lor

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra