Resetare Evolio Aria - Recovery mode

Aveti cumva vreo tableta Evolio Aria Mini blocata? sau cine stie nu mai functioneaza cum trebuie, iata cum puteti sa o readuceti la setarile din fabrica.
Mai intai de toate va trebui sa o aduceti in Recovery Mode toate dispozitivele cu Android au un mod de recuperare printr-o anumita combinatie de taste sa vedem care este acesta si in cazul tabletei noastre.
LA RESETARE PIERDETI DATELE PERSONALE STOCATE IN MEMORIA INTERNA SI APLICATIILE INSTALATE.
Tableta blocata, de nefolosit... Ce facem? ori facem noi ceva ori a service autorizat.

1. Bateria sa fie incarcata (se incarca si blocata)
2. Ar fi bine sa scoateti cardul micro-SD, daca aveti.
3. Oprim tableta tinand apasat >10sec pe butonul "on/off" (sau lasata sa functioneze pana se descarca bateria...apoi incarcata bateria cu tableta nepornita)
4. Cu tableta oprita, se tine apasat butonul "volume+" si butonul "on/off" SIMULTAN pana ce apare scris "Evolio". In acest moment se elibereaza butonul "on/of", dar se mentine apasat butonul "volume+". Va aparea "Aria Mini" si apoi imaginea urmatoare (Robotel cu un semn de exclamare rosu iesind din burtica - AndroidDebug.jpg):
AndroidDebug

In acest moment puteti inceta sa apsati butonul "volume+".
5. Suntem de fapt intr-un Recovery Mode, dar “mascat” de “baieti”. Hai sa-l “demascam”! Apsati pe butonul "on/off" si apoi, rapid si scurt, pe butonul "volume+", apoi eliberati butoanele. Va aparea un meniu (Scris albastru pe fond negru - RecoveryMode.jpg):
RecoveryMode
Puteti naviga in jos si in sus in meniu cu butoanele "volume-"/jos si butonul "volume+"/sus si sa faceti selectia cu butonul "on/off". Ce era greu a trecut!
6. Resetarea: navigati la “wipe data/factory reset” si selectati. Eu va sfatuitesc sa sa faceti apoi acelasi lucru si pentru “wipe cache partition”.
7. Pentru restartare: navigati la “reboot system now”. Tableta va fi ca in momentul in care ati cumparat-o. Prima bootare dureaza ceva m mult…
“Succesuri!”




Comentarii

Anonim a spus…
Te salut! Nu stiu cum sa selectez respectiva, am evolio cu trei butoane la home. Multumesc!
Anonim a spus…
Buna! Am o tableta Evolio Aria Mini 3g si nu-mi mai porneste din cauza bateriei.,Ce pot sa fac sa o repornesc,Ajutooor! Cum intru in modul Recovery AJUTOOR
Anonim a spus…
Este tutorialul scris de altcineva, adica.. eu. Scrie sursa, nu fura!
Unknown a spus…
Buna am telefonu s623 evolio si nu se mai aprinde numa ecranu si imi scrie android ce trebuie sa fac
Unknown a spus…
la evolio x10 fusion..cum intri in acest recovery mode...tableta era intr-un constant reboot loop....apare logo restart..iar apare logo iar restart..instant se produce acest eveniment. mersi!
Unknown a spus…
am umblat la memoria tabletei cu minitool partition si a disparut memoria interna a tabletei ce pot face sa o recuperez
Gavricondrea a spus…
Am un evolio m5 dupa ce al deschid simi cere un cod pin pentru lansarea sistemului de operare android si nu stiu ce sa fac???
Anonim a spus…
resetare hard, adica metoda descrisa aici, dar nu stiu daca functioneaza aceiasi pasi.
Unknown a spus…
Am o tableta evotab fun si cind o deschid imi apare evolio cum trebuie sa fac

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra