UPC Romania - te fura fara sa clipesti

Cine credea ca am murit, puteti afla ca inca traiesc si azi vreau sa va spun cum incearca UPC Romania sa mai scoata un ban gramada de pe urma abonatilor.
Dupa ce am facut sapaturi am aflat ca UPC Romania a oferit in luna februarie 2014 clientilor sai de net o optiune de extra viteza in mod gratuit. Nu stiu cati dintre clienti au stiut de acest lucru, dar multi dintre ei au aflat abia la emitere facturilor pe luna martie ca au de platit in plus 5 lei fata de cat plateau inainte. Asta datorita faptului ca acea optiune de extra viteza internet a ramas activa si fie ca acel client isi dorea sau nu a fost facturat cu acea suma.
In centrele de relatii cu clientii, angajatii UPC dau din umeri si nu pot face decat sa-ti scoata optiunea respectiva din abonament dar tu urmand sa platesti acel lucru bagat pe gat daca ti-a fost facturat. Mai departe te indruma sa suni la numarul lor de relatii cu clientii si sa te certi prin telefon. Cum e posibil ca o mare companie sa se preteze la un astfel de furt pe fata, fara a cere acceptul clientului. Daca au prea multi abonati sa ne spuna si mutam la concurenta.
Aveam o parere mai buna despre UPC dar se pare ca si lor ca si altora din tara asta le sta mintea la cum sa mai fure un ban in plus de la oamenii care le platesc serviciile.

Comentarii

Anonim a spus…
Dai in judecata
Mickwin a spus…
S-au revansat, dupa cum vezi in urmatoarea postare. Desi daca as avea timp si bani cred ca as fi putut avea un castig de cauza.
Anonim a spus…
asa am crezut si eu ca sunt mai corecti dar ,UPC hoti cu acte in regula fugiti cit puteti va ademeneste cu nelimitat telefonie si acum au modificat contractul ca au dreptul si a venit factura fara sa stiu de ce cu 580 lei rusine si cine mai au dea face cu ei la fel vor patii cind vor sa obtina ceva suna pentru orice mizerie acum ca au bagat costuri si reducere minute nu au putut sa sune.HOTI

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra