UPC se revanseaza

Dupa ce m-am trezit acu cateva zile ca trebuie sa platesc ceva ce nu am solicitat, si asupra caruia nu mi-am dat acceptul, UPC se revanseaza si pe langa scuzele de rigoare imi propune ceva in schimbul celor 5 lei facturati in plus. 
Ceea ce vreau sa remarc este faptul ca au un departament special care sta pe net si cauta comentariile negative la adresa lor si apoi prin diverse mijloace incearca sa ia legatura cu persoanele respective pentru a vedea de ce sunt nemultumiti. Nu stiu cate companii fac acest lucru mai ales atunci cand pur si simplu iti versi nemultumirea pe un site care nu le apartine. Am mai intalnit o astfel de atitudine si la un magazin online IT&C in trecut cand le-am scris un review negativ la unul din produsele comercializate, si apoi m-au contactat sa vada de ce sunt nemultumit de acel produs si daca as putea sa sterg comentariul negativ.
Pentru ca sunt un client vechi si nu am intampinat probleme majore in functionarea serviciilor pana acum, trec peste acest lucru si sper ca in viitor sa nu mai am ceva de comentat asupra lor.

Comentarii

Ionut a spus…
Mda, nici UPC nu e prea cumsecade :(
Service GSM a spus…
e o inventie tampita jocul.

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

Atentie la jocul Balena Albastra