A fi sau nu cu CIP în frunte?

De câteva zile se tot vorbeşte de noile paşapoarte cu cip biometric prin massmedia, pe bloguri, printre noi oamenii. Fie ca am provenit din maimuţă sau ne-a creat Dumnezeu am fost lăsaţi liberi pe această planet să de înmulţim, să ne iubim şi să ne dezvoltăm. Se pare că ne apropiem de clipa când o să ne înmulţim, iubi, dezvolta numai dacă acel cineva care preia controlul asupra creaţiei lui Dumnezeu va dori acest lucru.
Aceste cip-uri au fost implantate deja la animale, nu ştiu pentru ce, cu ce ajută că animalul X are un cip? În scurt timp se va ajunge şi la noi oamenii să se introducă cip-uri sub piele, care sincer nu ne va face viaţa mai bună, din orice punct de vedere am privi. Acum cei care conduc aceasă lume încearcă să ne obişnuiască cu aceste cipuri, prin paşapoarte, cărţi de identitate, după care se va renunţa la toate aceste cartonaşe şi hârtii pentru un mic cip, care va schimba radical viaţa oamenilor. Vom deveni şi noi nişte animale la care totuşi inteligenţa pe care au avut-o înainte de implant nu le va mai folosi la nimic.
Mulţi spun că aceste cip-uri ar avea în codul lor numarul 666, nu cred că aceast lucru este cel mai grav, şi nu acest lucru ar trebui să ne facă să fim împotriva lor ci faptul în sine că am fost creaţi să fim liberi, trebuie să murim liberi. Plus că nu ştim dacă acest cip nu e făcut şi pentru altceva decât stocarea anumitor date de identitate.
Alt aspect care este foarte supărător pentru mine e faptul că autoritatile se lauda că România este prima ţară din Uniunea Europeană care emite un paşaport ce conţine nu doar fotografia detinatorului, ci si amprentele acestuia. De ce vrem să fim noi primii în ceva ce nu ne umple stomacul şi nici buzunarul. Dacă răsfoiam puţin internetul o să aflam că suntem printre primele ţari care fac acest lucru, şi deci ne putem considera nişte oi experimentale.
Cică noul tip de paşaport, valabil cinci ani de zile, se adaugă pe lista condiţiilor pe care România trebuie sa le îndeplinească pentru aderarea la spaţiul Schengen, în 2011. Preţul este si el unul pe măsură inteligenţei actului: 266 de lei. Eliberarea noului paşaport se realizează în 20 de zile din clipa în care se depune o cerere în acest sens. Acum când e criză noi cheltuim bani pe tehnologia necesară acestor noi tipuri de paşapoarte, plus că acum neavând nimic cu cifra 6 tot apare şi în preţul paşaportului, cum au ajuns ei la această sumă oare, oare Dumnezeu încearcă să ne dea un semn?
Într-un verset al Apocalipsei, Diavolul s-a asigurat că nicio vânzare şi nicio cumpărare nu se va putea face fără chipul sau semnul fiarei. "Perspectiva pentru cei care vor renunţa la aceste acte va fi de moarte, de foame, de frig, nu vor avea case", spune Maica Ecaterina. Şi cred că are foarte mare dreptate odată ce se ajunge la implantul cip-ului în coprul uman, pe care va fi stocat tot ceea ce acum ţinem în buzunar.

Când am vrut să scăpăm de comunişti am crezut că vom da de libertate, ceea ce se pare că ne-am înselat, dar nu e exclus ca şi sub comunism şă fi păţit acelaşi lucru.
Se poate scrie mult pe acest subiect, dar mai bine vă las să urmăriţi câteva filme care le+am postat cu ceva vreme pe blog, aşa că dacă nu le-aţi urmărit vă invit să o faceţi aici, şi în acelaşi timp votaţi dacă sunteţi pentru sau împotriva implementării acestor cip-uri fie în paşapoarte, cărţi de identitate.
Şi să nu uităm un lucru "Tot ce e creat de OM de mâna lui va disprea"

Comentarii

Anonim a spus…
:)))))))) 666???
Ce interesant e ca religia este mereu prima care da o explicatie in cazuri de genul asta, cand de fapt religia e cel mai mare sistem de control in masa!
Avand in vedere ca cele mai mari razboaie din lume, si cele mai crude si crancene crime au avut loc in numele religie, si ca defapt liderii adevarati ai lumii nu sunt nici pe departe presedintii pe care noi ii tot votam ci tocmai acesti lideri religiosi pe care noi nici nu ii vedem la fata, tind sa cred ca tot ei au fost cu idea chip-ului.

Oricum ar fi, pe mine doar ma amuza.
Anonim a spus…
E amuzant la inceput dar cred ca se va ajunge cand nu v-a mai fi amuzant, daca au inceput sa ne priveasca ca pe niste infractori, amprentandu-ne mie deja nu mi se pare o joaca.
Anonim a spus…
Daca cineva ti-ar rapi copilul, ti-ar placea ca politia sa foloseasca aceste sisteme noi si moderne, si sa-ti gaseasca copilul mai repede si in viata?
Dupa ce iti aduce copilul acasa, intreg si nevatamat, ti-ar mai pasa ca s-au folosit de pasapoarte amprentate si cu cip?

Nu spun ca sunt deacord cu ce fac ei, dar doar asa de "amuzament" imi place sa vad si niste laturi bune.
Anonim a spus…
As fi bucuros sa fie gasit copilul, dar cine imi garanteaza ca in aceasta lume corupta datele mele nu ajung acolo unde nu trebuie. Nu cred ca exista om in lumea asta care nu e corupt. Dar principalul motiv pentru care nu as dori sa fiu amprentat si urmarit e acela ca cei care au facut legea aceasta au zis ca pentru a ne feri de teroristi si nu pentru a salva nu stiu ce vieti, ceea ce e o mare minciuna dupa parerea mea.
Anonim a spus…
ce va mai plictisiti voi...

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra