reclame

vineri, 9 octombrie 2009

25.000 de lesbiene înnebunite după sex?

Bărbaţii chinezi au înnebunit de-a binelea de când au aflat că în Suedia există oraşul “Chako Paul” unde locuiesc numai lesbiene.
La auzul acestui zvon, chinezii au asaltat agenţiile de turism pentru a-şi cumpăra bilete către paradisul oricărui bărbat: o localitate în care locuiesc 25.000 de lesbiene înnebunite după sex.
Deşi această informaţia este o farsă, ea este una bine la punct. Cei care au pornit zumzetul au creat chiar şi o poveste despre acest oraş, cum că a fost înfiinţat în 1820 de o văduvă care nu mai suporta bărbaţii, iar de atunci mii de femei i s-au alăturat. Iar ca meniul să fie complet, toate femeile erau blonde suedeze autentice.
“Nu ştiu de unde a venit acest zvon, dar cu siguranţă este o minciună. Chiar dacă ar fi existat aşa ceva, nimeni n-ar fi ţinut secret locul pentru 180 de ani!”, a spus Claes Bertilson, un reprezentant al autorităţilor suedeze, citat de cotidianul The Sun.
Stau si ma gandesc de ce asa multi chinezi vor sa ajunga acolo, ca oricum ei n-au cu ce, doar daca se gandesc sa faca vreun business cu ceva jucarii sexuale.

4 comments:

carnatul sef spunea...

carnat, cati chinezi ai verificat tu in pantaloni de esti asa sigur ca nu au cu ce? :D

carnatul sef spunea...

carnat, observ ca daca nu ma bag eu in seama nu prea mai ai comentarii la posturi
oare chiar atat de interesante-NOT sunt articolele tale :-/ ?

Mickwin spunea...

Cumva esti vreun chinez cu pliul mic, iar in privinta comentariilor sa stii ca lumea citeste, dar nu are cuvinte de comentat.

carnatul sef spunea...

da, siiiigur, ce sa spui si tu acum!
lumea "citeste"
m-ai lasat "mutu" la faza asta =))