25.000 de lesbiene înnebunite după sex?

Bărbaţii chinezi au înnebunit de-a binelea de când au aflat că în Suedia există oraşul “Chako Paul” unde locuiesc numai lesbiene.
La auzul acestui zvon, chinezii au asaltat agenţiile de turism pentru a-şi cumpăra bilete către paradisul oricărui bărbat: o localitate în care locuiesc 25.000 de lesbiene înnebunite după sex.
Deşi această informaţia este o farsă, ea este una bine la punct. Cei care au pornit zumzetul au creat chiar şi o poveste despre acest oraş, cum că a fost înfiinţat în 1820 de o văduvă care nu mai suporta bărbaţii, iar de atunci mii de femei i s-au alăturat. Iar ca meniul să fie complet, toate femeile erau blonde suedeze autentice.
“Nu ştiu de unde a venit acest zvon, dar cu siguranţă este o minciună. Chiar dacă ar fi existat aşa ceva, nimeni n-ar fi ţinut secret locul pentru 180 de ani!”, a spus Claes Bertilson, un reprezentant al autorităţilor suedeze, citat de cotidianul The Sun.
Stau si ma gandesc de ce asa multi chinezi vor sa ajunga acolo, ca oricum ei n-au cu ce, doar daca se gandesc sa faca vreun business cu ceva jucarii sexuale.

Comentarii

carnatul sef a spus…
carnat, cati chinezi ai verificat tu in pantaloni de esti asa sigur ca nu au cu ce? :D
carnatul sef a spus…
carnat, observ ca daca nu ma bag eu in seama nu prea mai ai comentarii la posturi
oare chiar atat de interesante-NOT sunt articolele tale :-/ ?
Mickwin a spus…
Cumva esti vreun chinez cu pliul mic, iar in privinta comentariilor sa stii ca lumea citeste, dar nu are cuvinte de comentat.
carnatul sef a spus…
da, siiiigur, ce sa spui si tu acum!
lumea "citeste"
m-ai lasat "mutu" la faza asta =))

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra