Criza e cu noi!

S-a terminat smecheria la bugetari da de inteles presedintele Romaniei, v-a reduce cica fondul de pensii cu 15%, cel de salarii cu 25% si alte beneficii banesti. Unii spun ca acest lucru nu va afecta banii pe care ii va primi beneficiarul in mana, pentru ca reduce la fondul de salarii nu salariu individual, da daca e sa gandim putin acest fond spune ca n-are bani de salarii marite dar daca il mai reduce cu un sfert o sa aiba cumva bani de salariile actuale. Bineinteles ca nu si deci se vor reduce pesniile si salariile bugetarilor.
Basescu spunea ca avem un deficit de 500 mil. Euro pentru care trebuie sa faca aceste reduceri, dar cu ceva timp in urma se anunta deblocarea a 500 mil. pentru un portal web eRomania care ar costa atat. La capitolul aruncat bani pe fereastra suntem buni, cred ca ar trebui sa luam Gealan (sistemul anti-aruncat-bani-pe-fereastra).
Astept sa vad chiar vor reusi sa introduca aceste masuri drastice pentru bugetari, ii va face oare sa migreze spre sistemul privat, oricum nici acolo nu sunt locuri de munca, dar macar cei mai buni din bugetari poate isi gasesc un loc in mediul privat iar statul va ramane tot cu oameni incompetenti.
Deacum imi ramane sa astept haosul in Romania, sa-mi iau un pistol, vesta antiglont si anti sabie, pentru ca vor incepe vremurile haiduciei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra