Digi Sport va transmite Formula 1 din 2011

După cum spuneam într-o postare precedentă că DigiSport ar putea prelua transimiterea curselor de Formula 1 iată că acest lucru a devenit oficial si din 2011, F1 va fi la Digi.
Postul de televiziune Digi Sport a preluat drepturile de transmisie pentru cursele de Formula 1 pentru perioada 2011-2013. Miki Alexandrescu nu se va număra printre comentatori.
Postul de televiune Digi Sport, aflat în proprietatea operatorului de telecomunicaţii RCS-RDS, a anunţat oficial că a cumpărat drepturile de televizare pentru Formula 1 pentru sezoanele 2011-2013, înţelegerea fiind astfel valabilă timp de trei ani.
Preţul tranzacţiei nu a fost comunicat, însă surse din piaţa media susţin că Digi Sport a plătit aproximativ 1 milion de euro pe sezon, valoarea totală a constractului fiind astfel estimată la 3 milioane de euro.
Numele comentatorilor nu au fost încă anunţate, însă Digi Sport nu se va baza pe serviciile lui Dan Mihai Alexandrescu şi Victor Bonifaciu, perechea care a comentat Formula 1 la televiziunea publică, potrivit unor informaţii dezvăluite de blogul 3surse.ro.
Aşa că dragi pasionaţi ai Formulei 1 trebuie să vă abonaţi la RDS, sau să cautaţi un alt post strain la ceilalţi operatori de cablu pentru a viziona F1, să urmărim pe internet.

Comentarii

carnatul sef a spus…
tot ii bine ca nu ne mai zice miki cu cine mai e el prieten sau cu cine a mai luat masa in padock =))

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra